Over ons

Dagit Linux Solutions kan u helpen met ontwerp, installatie, configuratie en operationeel beheer van uw Linux servers. Met 24 jaar ervaring bij financiële instituten, overheidsinstellingen en internationale bedrijven zijn wij het best geplaatst om uw bestaande Linux omgeving te analyseren, om beproefde methoden te implementeren en om samen met u uw implementatie, automatisatie en beheer van Linux servers te verbeteren.

 

Dagit Linux Solutions is opgericht in 2007 door Dag Wieërs als een vernieuwde toewijding naar de bedrijven en Open Source gemeenschap waar Dag reeds bij betrokken was. Op die manier is ons bedrijf een verlengstuk van Dag's vroegere werk.

 

Als je meer wil weten over onze diensten, neem dan een kijkje naar onze Professionele diensten. En indien je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Bedrijfsadres

U kan onze vinden in het centrum van Gent, nabij de afrit Gent Centrum op de E17 autosnelweg en de E40 autosnelweg. Volg richting Gent centrum tot u aan het Zuidpark komt. Ons adres is:

 

Hubert Frere-Orbanlaan 34

9000 Gent, België

 

 

U kan uw wagen parkeren in Parking Zuid, op wandelafstand (ongeveer 250 meter) van onze kantoren.

 

Indien u het openbaar vervoer gebruikt, kiest u als bestemming best voor Gent Zuid op het Woodrow Wilson plein (of het Zuidpark). Verscheidene bus- en tramverbindingen (4, 2x, 5x en 7x) stoppen hier en er is een zéér goede verbinding met de twee treinstations van Gent. Eventueel kan u afstappen op de bus/tram halte Vijfwindgatenstraat die op 100 meter van onze kantoren stopt in dezelfde straat.

 

 

Parkeermogelijkheden nabij onze kantoren

Dagit bv

Hubert Frère-Orbanlaan 34
9000 Gent, België

E-mail: contact@dagit.be
Tel: +32 478 436 299

BTW BE 0889.699.242
RPR Hasselt